• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Workshops

Op basis van onze ervaring en expertise bieden wij naast reguliere lessen ook verschillende workshops. Deze workshops zijn geschikt voor verschillende groepen:
We geven workshops aan scholen. Hierbij kan er gewerkt worden vanuit een thema. Denk hierbij aan weerbaarheid, een kennismakingsactiviteit, zelfvertrouwen opbouwen, grenzen aangeven of ter vervanging van een reguliere gymles. De workshop kan op locatie of op de mat bij Tabonon en zijn inclusief trainer, materiaal en kunnen van 1 tot 2,5 uur duren.

Bedrijfsuitje

Naast het geven van workshops aan scholen is het ook een ideaal bedrijfsuitje. Dit kan ook aan de hand van een thema voor bijvoorbeeld teambuilding of als kennismaking. Ook is het mogelijk om een workshop te maken aan de hand van de kernwaarden van uw bedrijf. Dit is allemaal in overleg. De workshop voor bedrijven kan variëren van een uur tot 2 uur (of langer, in overleg mogelijk). De kosten liggen tussen de €249,- en €750,- afhankelijk van locatie, tijdsduur en thema.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje behoort ook tot de mogelijkheden. Voor €10,- per kind (minimaal zes kinderen) kan je een les van een uur tot 1,5 uur bij ons volgen. We kunnen zorgen voor eten en drinken maar dit mag u als ouder ook zelf verzorgen. Daarnaast hebben we nog een arrangement in samenwerking met het pannenkoekenschip. Dit kost €15,- per kind.

Naast bovengenoemde groepen kan je ook bij ons terecht voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, open dagen of andere activiteiten.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar workshop@tabonon.nl