• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Workshop voor bedrijven

Bij kickboksen gaat het er niet om de ander knock-out te slaan, maar om het spel met de ander. Een situatie inschatten, mogelijkheden verkennen, samenwerken, gevoelens herkennen, anticiperen, slim reageren, snelheid en waakzaamheid. Maar ook kwetsbaarheid tonen en contact met de tegenpartij maken.

Tijdens deze workshop focussen we ons op de basishoudingen van kickboksen, denk aan basistechnieken, conditie, kracht, positie, ademhaling, sta je stevig en hoe presteer je onder druk. Een hele leuke training om met collega’s te doen, specifiek toegesneden op bedrijven en teams! Een sportieve manier om jezelf en teamgevoel te ontwikkelen. Spelenderwijs leer je meer over jezelf en over elkaars sterke en zwakke punten. Na de introductie en verkenning van de basis, gaan we kijken naar hoe we overzicht houden en hoe het staat met ieders mentale kracht. Het gaat bij het kickboksen niet zozeer om fysiek, maar voornamelijk welke keuzes je maakt en wanneer. Geef je je grenzen aan? Ben je een meer aanvallend of juist verdedigend? Neem je de leiding of volg je liever?

Het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen goed in zijn/haar vel zit bij de workshop en dat we plezier hebben tijdens het proces. De ervaren trainer heeft deze workshop speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Met elkaar ontwikkelen een teamgevoel en bevorderen we een meer creatieve kijk op specifieke situaties.

Resultaten

 • De basis houding die nodig is bij kickboksen
 • Veel plezier, een enorme dosis energie en optimale teambuilding.
 • Inzicht in eigen kwaliteiten en die van teams in onverwachte situaties
 • Vergroten van zelfvertrouwen door te durven en doen!
 • Hier wordt nog lang over nagepraat!

Praktische informatie

Tijdsduur: circa 2 uur
Mogelijkheid: inclusief lunch of ontbijt
Meenemen: sportkleding en flesje water
Vechtsport materiaal zorgt Tabonon voor
Kleedkamer en douches aanwezig

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar workshop@tabonon.nl