• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Psycho motorische training, PMT

Leer jezelf (nog) beter kennen

Kickboksen is een goede sport om meer zelfkennis op te doen. Daarom kun je bij ons PMT volgen: een training waarbij je niet alleen actief bezig bent met kickboksen, maar waarbij je tussen de oefeningen door stilstaat bij jouw reacties en gedrag op bepaalde situaties. Met behulp van de trainers kom je erachter dat je veel elementen van je houding en gedrag op de mat terugziet in je dagelijks leven. Zo leer jij jezelf steeds iets beter kennen.

De training

Fysiek aan het werk om mentaal een slag te slaan. Tijdens de PMT lessen ga je in een indivudeel lekker aan de slag met kickboks-oefeningen. We voeren geen lange gesprekken, maar stellen concrete vragen waardoor jij jezelf beter leert kennen. Hoe reageer jij op de oefeningen en herken je dit in situaties uit je dagelijks leven? Je leert iedere les meer over je eigen houding en gedrag. Zo word jij je bewust van jouw natuurlijke reacties. Na de training is er ruimte om dieper in gesprek te gaan wanneer je daar behoefte aan hebt.

Voor wie

PMT is zowel voor jeugd als volwassenen.

Gecertificeerde trainers

PMT wordt in Zwolle gegeven door twee trainers die afgestudeerd zijn in de richting sociaalpedagogische hulpverlening/psychomotorische therapie en/of CALO. Maak hier alvast kennis.

Gratis proefles

Wil jij weten wat PMT voor jou kan betekenen? Mail of bel ons. Je kan je ook direct lid worden.