Mixed Martial Arts, MMA

Mixed Martial Arts (MMA) trainingen van hoge kwaliteit

Ben jij op zoek naar het complete plaatje, waarbij het gevecht zowel staand als op de grond plaatsvindt? Probeer dan eens een MMA-training. MMA staat voor Mixed Martial Arts, oftewel gemengde vechtsporten. Tijdens de gevechten wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken uit onder andere het Braziliaans Jiu Jitsu, grappling en kickboksen. MMA wordt wereldwijd steeds bekender. Dit heeft de sport onder meer te danken aan het grote succes van organisaties zoals de UFC (Ultimate Fighting Championship) in de Verenigde Staten.

De training

Tijdens de MMA-trainingen besteden wij aandacht aan alle aspecten van de sport. Wij trainen onze sporters op techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, explosiviteit en mentaliteit. De trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd, conditie of niveau.
Tijdens de beginnerstrainingen wordt veel aandacht besteedt aan het leren van de basistechnieken van MMA. Tijdens de training voor gevorderden worden de technieken verfijnd en maken we meer ruimte om te sparren.

Voor wie

Er is zowel een beginners- als een gevorderdengroep. Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om mee te trainen. Iedereen start in de beginnersgroep en na overleg met de trainer word je eventueel toegevoegd aan de groep met gevorderden.
Fabian is één van onze leden die MMA fanatiek beoefent. Nieuwsgierig? Hij vertelt jou zijn verhaal.

Gecertificeerde trainers

Bij Tabonon werken verschillende trainers die allemaal op hun eigen manier een training verzorgen. Hierdoor leer je niet één specifieke stijl, maar krijg je de mogelijkheid om uit de verschillende stijlen de ‘stukjes’ te pakken die het beste bij jou passen. Al onze trainers zijn volledig gecertificeerd en de meesten hebben zelf wedstrijden gevochten. Via onze blog maak je kennis met onze trainers. Lees hier het verhaal van onze MMA-trainer Dennis.

Gratis proefles MMA

Wil je een keer meedoen? Dat kan. Kom langs voor een gratis proefles en doe mee met een MMA-training of schrijf je direct in en word lid!