• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Krachttraining

Een full-body work-out om krachtiger te worden

Drie keer per week heb je de mogelijkheid om mee te doen met een krachttraining. Onder begeleiding van een trainer werk je aan je spierkracht, houding, vetverbranding en energielevels. Op zaterdag is de krachttraining specifiek toegespitst op alle bewegingen die van belang zijn voor het beoefenen van vechtsporten: ‘Tabonon Warrior Workout’. De oefeningen in dit uur zijn een combinatie van kracht en cardio. Na de training heb je alle tijd om te genieten van ontspanning en gezelligheid.

De training

Tijdens de krachttrainingen voer je zeer gevarieerde oefeningen in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uit. Hierbij combineren we verschillende sportonderdelen zodat jij een complete work-out krijgt. De krachttraining is een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen: kwaliteiten die erg belangrijk zijn voor vechtsporters.
Bekijk hier wanneer wij krachttraining geven.

Voor wie

De krachttrainingen zijn bedoel voor iedereen, ongeacht je niveau of conditie.

Onbeperkt vrij fitness

Naast deelname aan de gezamenlijke krachttraining kun je ook op eigen initiatief krachttraining doen op onze locatie in West. Hiervoor heb je een vrij fitnessabonnement nodig. Met dit abonnement kun je tijdens de openingstijden zelfstandig gebruik maken van het crossfitrek en alle overige krachtmaterialen. Lees hier meer.

Gecertificeerde trainers

Bij ons werken verschillende trainers die allemaal op hun eigen manier een training verzorgen. Hierdoor leer je niet één specifieke stijl aan, maar krijg je de mogelijkheid om uit de verschillende stijlen de ‘stukjes’ te pakken die het beste bij jou passen. Al onze trainers zijn volledig gecertificeerd en de meesten hebben zelf ook wedstrijden gevochten. Rozemarijn is één van de trainers die krachttraining geeft. Ze vertelt jou alles wat je wilt en moet weten.

Gratis proefles

Een keer meedoen met een krachttraining? Kom langs voor een gratis proefles en ervaar hoe leuk het is om te trainen bij Tabonon. Al overtuigd? Word dan nu lid!