KICKBOKSEN VOLWASSENEN

Kickboksen: de snelst groeiende sport in Nederland

Wil je lekker fit worden, werken aan je lijf, afvallen of je zelfvertrouwen een flinke boost geven? Kom dan bij ons kickboksen. Een kickbokstraining biedt een complete work-out. Door de combinatie van kracht en conditie worden alle onderdelen van het lichaam getraind en kun je in iedere training je grenzen opzoeken. Kickboksen is een manier om fit te worden en fit te blijven en het kan ook gebruikt worden om je zelfvertrouwen en weerbaarheid te verbeteren. Tijdens de lessen werken we aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit.

De trainingen

De kickbokstrainingen bij Tabonon in Zwolle en Raalte zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ongeacht je leeftijd, conditie of niveau bieden wij verschillende techniek, sparrings- en padstrainingen aan. Naast het harde werken tijdens de training, is voor- en achteraf altijd ruimte voor gezelligheid. We trainen met respect voor elkaar en elkaars lichaam. Dit betekent dat iedereen met iedereen traint: je past je aan de tegenstander aan. Op deze manier leer je niet alleen van elkaar, maar help je elkaar ook om te ontwikkelen.

Voor wie

We bieden kickbokstrainingen aan voor kinderen vanaf 5 jaar, dames, 40+ers, beginners en gevorderden. Ook hebben wij een wedstrijdgroep. Of je nu als recreant wilt kickboksen of wedstrijden wilt vechten: wij bieden jou een training op maat.

Gecertificeerde trainers

Bij Tabonon werken verschillende trainers die allemaal op hun eigen manier een training verzorgen. Hierdoor leer je niet één specifieke kickboksstijl, maar krijg je de mogelijkheid om uit de verschillende stijlen de ‘stukjes’ te pakken die het beste bij jou passen. Al onze trainers zijn volledig gecertificeerd en de meesten hebben zelf wedstrijden gevochten.

Gratis proefles kickboksen

Kom langs voor een gratis proefles kickboksen, geef je op voor de introductiecursus of word lid en ervaar deze fantastische sport zelf!