• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Kickboksen volwassenen

Kickboksen: de snelst groeiende sport in Nederland

Wil je lekker fit worden, werken aan je lijf, afvallen of je zelfvertrouwen een flinke boost geven? Kom dan bij ons kickboksen. Een kickbokstraining biedt een complete work-out. Door de combinatie van kracht en conditie worden alle onderdelen van het lichaam getraind en kun je in iedere training je grenzen opzoeken. Kickboksen is een manier om fit te worden en fit te blijven en het kan ook gebruikt worden om je zelfvertrouwen en weerbaarheid te verbeteren. Tijdens de lessen werken we aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit.

De trainingen

De kickbokstrainingen bij Tabonon in Zwolle en Raalte zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ongeacht je leeftijd, conditie of niveau bieden wij verschillende techniek, sparrings- en padstrainingen aan. Naast het harde werken tijdens de training, is voor- en achteraf altijd ruimte voor gezelligheid. We trainen met respect voor elkaar en elkaars lichaam. Dit betekent dat iedereen met iedereen traint: je past je aan de tegenstander aan. Op deze manier leer je niet alleen van elkaar, maar help je elkaar ook om te ontwikkelen.

Voor wie

We bieden kickbokstrainingen aan voor kinderen vanaf 5 jaar, dames, 40+ers, beginners en gevorderden. Ook hebben wij een wedstrijdgroep. Of je nu als recreant wilt kickboksen of wedstrijden wilt vechten: wij bieden jou een training op maat.
Ben je benieuwd naar de kickboksverhalen van onze leden? Lees dan het verhaal van Bert, (ons oudste lid) Elisa, Alfred, of één van onze andere leden.

Gecertificeerde trainers

Bij Tabonon werken verschillende trainers die allemaal op hun eigen manier een training verzorgen. Hierdoor leer je niet één specifieke kickboksstijl, maar krijg je de mogelijkheid om uit de verschillende stijlen de ‘stukjes’ te pakken die het beste bij jou passen. Al onze trainers zijn volledig gecertificeerd en de meesten hebben zelf wedstrijden gevochten.

Gratis proefles kickboksen

Kom langs voor een gratis proefles kickboksen, geef je op voor de introductiecursus of word lid en ervaar deze fantastische sport zelf!