• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Kickboksen voor ouder & kind

Tijdens de ouder & kind training sport je als ouder samen met je kind. Met aangepaste kickboksoefeningen werken jij en je kind aan techniek, conditie en kracht. Daarnaast leren jullie om samen te werken en groeit je zelfvertrouwen én respect voor elkaar.

De training

Iedere les bestaat uit gevarieerde oefeningen waarbij techniek, samenwerken en lekker sporten centraal staan. De oefeningen zijn veelal gericht om in duo’s uit te voeren. Zo ben je samen met je kind sportief bezig.

Voor wie

De ouder & kind training is voor ouders en hun kinderen vanaf 5 jaar oud.

Gecertificeerde trainer

De lessen worden gegeven door een gediplomeerde trainer met een CALO-opleiding.

Gratis proefles

Ben je benieuwd naar deze les? Kom langs voor een voor een gratis proefles en doe een keer mee óf word direct lid.