• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Introductiecursus MMA

Tabonon is (vecht)sport voor iedereen! Dus ook voor jou! Eerste les spannend?

Vind je de drempel te hoog om zonder enige ervaring mee te trainen in een MMA les? Vraag je je af of je het wel kan of je genoeg conditie hebt of dat het te hard gaat? Voor iedereen die zich dit soort vragen stelt, hebben wij de een cursus ontwikkeld om de drempel te verlagen. De introductiecursus MMA!

Basis MMA leren in kleine groep

In de introductiecursus MMA leer je in een kleine lesgroep van maximaal 16 personen met alleen nieuwe leden zonder of met weinig ervaring de basis van MMA. Alle mensen die meedoen in de cursus hebben nog geen of weinig ervaring, waardoor je gegarandeerd traint met mensen van je eigen niveau. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met conditie, kracht en eventuele beperkingen.

Les van professionele trainers

De cursus wordt gegeven door een ervaren en professionele trainer. Je krijgt tijdens de lessen tips en tops van de trainer en er is veel ruimte om vragen te stellen. Dit leer je in vijf lessen verspreid over vijf weken. Hierdoor leer je op je eigen tempo de basis van het MMA, waarin verschillende thema’s worden behandeld zoals staande (kick) bokstechnieken, takedowns, het grondgevecht en ook de regels en gebruiken van de sport.

Na vijf lessen de basis beheersen

Het idee van de cursus is dat je na vijf lessen de basis volledig beheerst, waardoor je vol zelfvertrouwen aan de reguliere trainingen mee kunt doen. Heb jij al wel wat ervaring? Dan kan deze cursus toch wat voor jou zijn om de basis écht te leren. Kom dus gerust meedoen!

Is deze cursus wat voor jou?

Lijkt deze cursus jou wat? Aanmelden doe je in een mail naar info@tabonon.nl. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of bel 06 – 52 33 11 33.

Wat je moet weten

De cursus duurt vijf weken. Je krijgt in de cursusweken elke zondag les. De eerste vier lessen vinden plaats met de groep van de introductiecursus. De laatste les doe je met je medecursisten mee in een reguliere training. De cursus start bij voldoende aanmeldingen.

De volgende cursussen starten: mei, juni
Lesdagen: elke zondag
Locatie: Tabonon Oost, Floresstraat 2, Zwolle
Prijs: €75 (incl. BTW)
Materiaal: Vechtsport materiaal kan je van ons lenen
Kleding: We trainen op blote voeten, je hebt dus geen sportschoenen nodig. We raden sportkleding aan die comfortabel zit.