• MMA

  Er zijn bij Tabonon MMA lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer Lezen
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer Lezen
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer Lezen
 • Bootcamp

  Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaat de bootcamp groep los op diverse locaties in Zwolle. Lekker werken aan je conditie in de frisse ochtend dauw.

  Meer Lezen
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meer
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickboks training voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hier bij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer Lezen

Bedrijfssport

Bedrijfsfitness Nederland

Tabonon is aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland. Zodra jouw werkgever hierbij is aangesloten kan je met kortingen bij ons komen sporten. Kijk op de website of vraag jouw werkgever om meer informatie.

Workshop kickboksen

Mocht je werkgever geen lid zijn van bedrijfssport Nederland dan is het ook mogelijk om een losse workshop te volgen. Hier kan een thema in verwerkt worden zoals samenwerken, elkaar beter leren kennen of grenzen aangeven. Ook is het mogelijk om een workshop te maken aan de hand van de kernwaarden van het bedrijf. Dit is allemaal in overleg. De workshop voor bedrijven kan variëren van een uur tot 2 uur (of langer, in overleg mogelijk). De kosten liggen tussen de €249,- en €750,- afhankelijk van locatie, tijdsduur en thema.

Training aan docenten

Het is ook mogelijk om een training te volgen voor psychomotorische therapie en lichamelijke opvoeding docenten. In deze training leer je hoe je vechtsport als middel gebruikt in therapie of in het onderwijs. Het is een training van 3 keer 2 uur waarin je allerlei leerlijnen en methodes leert om vechtsport kan inzetten. Naast bovengenoemde groepen kan je ook bij ons terecht voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, open dagen of andere activiteiten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.