Hanieh over Enfusion en de opening van Tabonon Raalte

Enfusion Live Event
Afgelopen zaterdag was het Enfusion gala in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Dit is een heel professioneel kickboksgala met ruim dertig partijen, waaronder diverse A-klasse partijen en een wereldtitel gevecht. Het was gaaf dat er naast de grote namen ook ruimte was voor lokaal talent. Vanuit Tabonon deden er twee vechters mee, namelijk Elisa Bruin en Wim van der Vinne.

Debuut
Voor Elisa was dit haar debuut in de kickboksring. Tot voor kort was zij wekelijks op het voetbalveld te vinden, maar inmiddels heeft ze haar prioriteiten verlegd naar de vechtsport. En niet zonder succes, want na drie spannende rondes van 1.5 minuut werd zij tot winnaar uitgeroepen. In de eerste ronde keek ze nog een beetje de kat uit de boom, haar tegenstander begon erg aanvallend en hier had Elisa niet direct een antwoord op. Maar al halverwege de eerste ronde was duidelijk te zien dat de tegenstander moe werd. Elisa greep haar kans en was in de tweede en derde ronde duidelijk de sterkste, waardoor zij er met de winst vandoor ging.

C klasse
Ook Wim had een debuut afgelopen zaterdag. Voor hem was dit namelijk de eerste keer dat hij uitkwam in de C klasse. Bij kickboksen start je in de N (nieuwelingen) klasse en na drie gewonnen partijen stroom je door naar de C klasse. Wim heeft gevochten als een leeuw en heeft precies gedaan wat hij moest doen. Maar helaas moest hij zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander.

Publiek
In grote getale waren jullie aanwezig om Wim en Elisa te supporten, op de sportschool hebben we namelijk 85 kaarten verkocht! Het was zo gaaf om in de ring te staan en jullie te horen roepen. Voor de vechters is het heel belangrijk om deze steun te krijgen. Samen hebben we Tabonon weer goed op de kaart gezet!

Opening Raalte
Aankomende zaterdag staat ons volgende evenement alweer op de agenda, dan is namelijk de officiële opening van onze locatie in Raalte. Op het programma staan diverse open trainingen, een MMA clinic van Danial Sharifi, een kickboks clinic van Ernesto Hoost en natuurlijk de feestelijke openingshandelingen. We hebben de burgemeester van Raalte ook gevraagd of hij wil komen.

De voorbereidingen lopen gesmeerd, er zijn heel veel vrijwilligers die ons willen helpen. Iedereen is welkom om vrienden, familie en kennissen mee te nemen naar de open trainingen om hen kennis te laten maken met de sport. We hebben ook een leuke actie: als je je inschrijft tijdens de opening, dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen én krijg je een Tabonon bidon. We gaan weer proberen om er met z’n allen een feestje van te maken, net zoals we hebben gedaan bij de opening in Zwolle. Ik hoop jullie daar allemaal te zien!