Fabienne: ‘Team Tabonon staat 100% achter je. Zo’n stageplek heb je nodig om jezelf verder te ontwikkelen.’

“Van Ricardo hoorde ik over Tabonon en dat ze wel iemand extra konden gebruiken voor de communicatie, dus besloot ik het gokje te nemen. Ik stuurde een open sollicitatie en ik werd uitgenodigd voor een gesprek met Marleen. Het gesprek ging zo goed, dat ik mij meteen op mijn plek voelde!”

Vanuit huis werken

“In februari begon ik als eerste mediastagiaire bij Tabonon. De communicatie en social media was iets waar ik veel mee bezig zou zijn de komende maanden. Niemand had verwacht dat een maand later de sportschool helemaal leeg zou zijn. Tabonon werd niet meer gebruikt voor lessen, personal trainingen of workshops. Trainers kwamen alleen om lessen online via Instagram te geven. Op locatie kan ik niet veel meer doen en daarom werk ik al sinds maart vanuit huis. Zo bewerk ik de online lessen die gegeven zijn, zodat ze weer online kunnen op het Instagram-account. Nu het mei is komt het einde van mijn stage hier in zicht, helaas. Binnenkort zijn mijn examens, die ik ook vanuit huis zal moeten doen.”

Stage bij Tabonon

“Dankzij de taken die ik kreeg heb ik alle vertrouwen in mijn examens. Ze hadden alle vertrouwen in mij en daar kreeg ik alleen maar meer motivatie door. Ik merk dat team Tabonon 100 procent achter je staat en zo’n stageplek heb je nodig om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Je krijgt alle kansen om te doen wat jij nodig hebt.

Voordat ik thuis werkte, schreef ik de interviews uit voor de blog, hield ik de Tv’s up-to-date, mocht ik foto’s/filmpjes maken en vooral berichten schrijven en plaatsen op social media. Doordat ik alles mocht en kon doen leerde ik telkens weer nieuwe dingen. Tijdens mijn eerste stage, op een andere plek, ben ik niet echt bezig geweest met het editen van video’s, maar hier krijg ik echt alle mogelijkheden. Je doet zoveel verschillende dingen dat je niet anders kan dan ervan leren.“

Sfeer

“Heel blij ben ik dat ik, voordat Tabonon dicht moest, nog meegetraind heb. Ik wilde eindelijk weer gaan beginnen na een lange tijd, dus besloot ik mee te doen met de introductiecursus. Het was voor mij al een tijd terug, dus ik wilde de basistechnieken weer goed oppakken. De les was echt heel fijn en ik leerde weer goed hoe en wat. Ik hoop na dit alles nog eens te kunnen trainen bij Tabonon, want de manier van lesgeven is echt heel fijn hier. Iedereen heeft het altijd over de fijne sfeer en dat kan ik volledig beamen. Je voelt je direct op je plek.”

Toekomst

“Wanneer mijn stage bij Tabonon afgelopen is hoop ik te kunnen beginnen bij Defensie. In februari heb ik mij aangemeld voor een functie bij de luchtmacht en werd ik uitgenodigd voor de keuringen. Door Corona werden deze uitgesteld, maar binnenkort worden deze weer ingepland en hoop ik hier doorheen te komen. Na mijn stage wil ik nog vaak terugkomen bij Tabonon, misschien om ergens mee te helpen of om te trainen. Maar dat ik hier terugkom is zeker.

Ik wil heel team Tabonon bedanken en hopelijk tot gauw! Osu!”

 

Zoek jij nog een mediastage met veel afwisseling? Tabonon is de perfecte plek om jezelf helemaal te kunnen ontwikkelen! Stuur een mail naar marleen@tabonon.nl