Dit jaar 90 jeugdleden die examens gaan doen bij Tabonon!

Het is een spannende week voor onze jeugdleden, want aanstaande woensdag en vrijdag kunnen zij examen doen in kickboksen! Een aantal jaren geleden is Tabonon begonnen met het invoeren van examens om voor de jeugd een punt te creëren  waar zij naartoe kunnen trainen. Zo’n examen is natuurlijk altijd een beetje spannend, maar wij zien het vooral als een kans om te laten zien wat je allemaal geleerd hebt, te kijken waar je staat en om van een externe trainer te horen wat hij/zij van jou vindt. Na afloop is het natuurlijk tijd voor een feestje en vieren we deze mijlpaal met cake en (kinder)champagne.

De examens worden beoordeeld door een van onze wedstrijdvechters/-trainers. Iedereen mag examen doen op zijn/haar eigen niveau. De kinderen worden beoordeeld op een aantal technieken, conditie, kracht, inzet en op het gedrag wat zij laten zien in de dojo.  Er wordt van ze verwacht dat ze goed opletten als de trainer iets uitlegt, goed hun best doen, rekening houden met de andere kinderen en leuk samen trainen.

De laatste weken is er flink geoefend voor de examens. Wij willen iedereen die examen doet heel veel succes wensen. Jullie kunnen het, zet hem op!