Mirthe: Tabonon heeft mij in positieve zin veranderd

Deze week durf ik te stellen dat het volgende gezicht geen onbekende van je is. Als je bij Tabonon komt, dan heb je haar vast wel eens gezien of gesproken. Waar ze in december 2017 nog stage liep, is ze vandaag de dag een vaste waarde in het team van Tabonon. Er is natuurlijk veel veranderd, dus reden genoeg om Mirthe (23) weer eens op te zoeken. Lees hier haar verhaal.

“Dat klopt inderdaad. Er is veel veranderd in mijn leven. Momenteel woon ik samen met Emiel en Sarah op loopafstand van de sportschool. Ik werk zo’n drie dagen per week bij Tabonon. Toen ik mijn opleiding Sportmanagement had afgerond, bood Hanieh mij een baan aan. Dat voelde goed en dat is de reden dan ik die kans meteen heb gegrepen.

Naar m’n werk gaan?

Tijdens mijn stage ben ik er achter gekomen dat Tabonon een ontzettend fijne plek is. Niet alleen fijn om te zijn, maar ook fijn om er te werken. Het is ontzettend gezellig en ik mag veel verschillende dingen doen. Verschillende opdrachten vanuit het management, ik organiseer evenementen zoals de Matsuri, ik doe onderhoud in Oost en ga zo maar door.

In mijn omgeving hoor ik mensen wel eens zeggen dat ze naar hun werk gaan. Dat zeg ik bijvoorbeeld nooit. Ik ga naar de sportschool of naar Tabonon. Het voelt voor mij een beetje als een thuis en veel van de mensen die er komen zijn een soort familie voor me. Als Hanieh me zou vragen om er vijf dagen per week te komen werken zou ik dat meteen doen.

Doelen dichtbij

Waar ik mezelf over een jaar of drie zie? Daar durf ik geen antwoord op te geven. En misschien wil ik dat ook wel niet eigenlijk. Ik voel me fijner bij doelen die wat dichterbij liggen. Anders wordt het een soort van abstract en dat past niet bij me. Als het goed voelt, is het goed. Dat heb ik m’n hele leven al gedaan en dat heeft me tot nu toe altijd gelukkig gemaakt. Neem als voorbeeld mijn huidige baan bij Tabonon. Dat kwam destijds op mijn pad en ik ben er nog steeds gelukkig.

Uiteraard vind ik het fijn om ergens naartoe te werken. Op zaterdag 25 mei doe ik bijvoorbeeld mee aan de Matsuri 4.0. De motivatie om te blijven trainen werd wat minder, dus besloot ik me op te geven voor het toernooi. Wellicht wil ik daarna wel doorgroeien naar de wedstrijd groep. Door het stap voor stap te bekijken blijft alles binnen handbereik dat vind ik persoonlijk fijn.

Tabonon bedankt

De tijd die ik bij Tabonon hebt doorgebracht hebben me mede gevormd tot wie ik ben. Door goed te sporten zit ik lekker in mijn vel en kan ik mijn hoofd helemaal leegmaken. Vechtsport geeft me meer zelfvertrouwen en wat dat betreft is er in een korte tijd veel voor mij veranderd. In positieve zin. Tabonon bedankt. Bedankt voor de gezelligheid, nieuwe inzichten, huisgenoten en kansen. Osu.’’

Wil jij ook ervaren wat vechtsport voor jou kan betekenen? Kom gerust een keer langs op een vand de drie locaties van Tabonon. Of meld je hier aan voor een gratis proefles en kijk of Tabonon ook bij jou past.