Bob: Ik kan alleen maar 100%, niks minder

Deze week niet de GVR van Roald Dahl, maar de GVR van Tabonon. Hoewel schijn soms bedriegt is Bob Sangers (33) zonder twijfel een ontzettend sympathieke en vriendelijke gast. Hij houdt van duidelijkheid en structuur. Dat siert hem in het dagelijks leven en dat zie je ook terug in zijn werkwijze bij Tabonon. Lees hier zijn verhaal.

‘’Eerder werkte ik bij de speciale eenheid van de luchtmobiel bij Defensie. Dan was ik per jaar zo’n 40 weken van huis. Daar ben ik inmiddels mee gestopt. Ik wilde meer thuis zijn en tijd besteden aan andere dingen. Mijn gezin, kickboksen en Tabonon. Nu werk ik als instructeur bij Defensie op datzelfde gebied en ben ik nagenoeg iedere avond lekker thuis.

Tabonon is mijn grootste hobby

Je ziet me inderdaad vaak met Anneloes. We zijn al sinds de middelbare school samen en hebben twee kinderen van een en twee jaar oud. Naast onze eigen baan zijn we samen verantwoordelijk voor het management van de nieuwe locatie in West. Werk en privé komen dan dicht bij elkaar, maar dat kunnen wij. We zijn al jaren een goed team.

Naast de managementwerkzaamheden zit ik nu ook in het kernteam van Tabonon. Daarnaast geef ik op dinsdagavond les en probeer ik zelf ook nog te trainen. Tabonon is echt mijn grootste hobby. Vooral tijdens en voor de opening van de locatie in West maakte ik veel uren. Je kunt wel zeggen dat ik toen een fulltime baan naast mijn fulltime baan had. Maar dat vind ik niet erg. Als ik ergens voor ga dan doe ik dat met de volle 100%.

En het resultaat mag er zeker zijn. Samen met het team ben ik ontzettend trots op de nieuwe locatie. Iedereen heeft er veel tijd en energie in gestoken. Wat ik het allermooiste vind? Dat je het DNA van Tabonon er gewoon proeft. Dat geldt voor alle locaties. Het ziet er allemaal anders uit, maar het is allemaal Tabonon. Dat maakt het echt uniek.

Hard werken en geen gezeik

Zo’n tien jaar geleden heb ik wedstrijden gevochten voor Tabonon. Als ik in de ring sta wil ik mijn tegenstander gewoon slopen. Ik kan alleen maar 100% geven, niks minder.

Zo geef ik ook training. Daar zie je mijn ervaringen van Defensie ook wel terug. Hard werken en geen gezeik. Nooit opgeven en als het nodig is motiveer ik je graag. Dat is een taak van een trainer. Ervoor zorgen dat iemand het maximale uit zichzelf haalt. Het feit dat ik vaak dezelfde mensen in mijn les heb motiveert mij dan weer. Osu.’’

Wil jij zelf ervaren hoe het is om een training van Bob te krijgen? Dat kan! Geef je op voor een gratis proefles door hier te klikken.