Dubbele winst voor Tabonon op kickboksgala Drachten

Zwolle, 26 juni 2016

PERSBERICHT

Dubbele winst voor Tabonon op kickboksgala Drachten

Zaterdagavond 25 juni ging Team Tabonon naar Drachten voor het Warriors of the North gala van Downhat Gym. Voor de Zwolse sportschool was dit het laatste gala voor de zomervakantie. Ahmet Eroglu en Maikel Hofman vochten beiden een nieuwelingen partij van drie rondes van 1,5 minuut.

Het Warriors of the North gala staat bekend om haar professionaliteit, mooie partijen en spectaculaire shows. Naast de diverse Muay Thai partijen, was er ook een jeugdpartij om de Nederlandse titel en waren er meerdere MMA partijen.

Maikel Hofman was de eerste vechter die voor Tabonon de ring in mocht stappen. Zaterdagavond vocht hij zijn tweede Muay Thai partij. Het was een harde partij met veel goede stoten over en weer. Nadat de eerste ronde gelijk op ging, gaf Maikel in de tweede ronde een harde rechtse waardoor zijn tegenstander van de scheidsrechter 8 tellen kreeg. In de derde ronde sloeg de vermoeidheid toe en ging het weer gelijk op. Vanwege de acht tellen wist Maikel ook deze partij op zijn naam te schrijven.

Voor Ahmet Eroglu was het zijn eerste wedstrijd. Ahmet heeft de laatste maanden keihard getraind en was er helemaal klaar voor. Hij wist de wedstrijd dan ook in no-time naar zich toe te trekken. Hij was snel en alles wat hij deed was raak. Binnen een minuut ging zijn tegenstander na een harde stoot knock out en had Ahmet gewonnen!

Met deze twee fantastische successen kunnen de Zwolse vechters met veel vertrouwen de zomer in. De sportschool is van 25 juli tot en met 14 augustus gesloten. Tot die tijd wordt er nog volop doorgetraind want na de vakantie staan er alweer diverse kickboks-, MMA en grapplingwedstrijden op het programma.

 

13509116_1097225817006009_8698452614200176641_n