• Kickboksen

  Kickboksen kun je overal leren, maar goed leren kickboksen doe je bij Tabonon. Er zijn iedere dag lessen voor beginners, gevorderden en op wedstrijdniveau. Kom eens kijken, of beter nog, neem een proefles

  Meer LezenGratis Proefles
 • Personal Training

  Meer persoonlijke begeleiding, gerichter naar je doelen werken en je sneller ontwikkelen. Met een personal trainer werk je op een persoonlijke, gezonde manier aan je doelen en deel je je eigen trainingstijden in.

  Lees meer
 • Jeugd training

  Tabonon is de eerste kickboksschool in Nederland, die voor de jeugdleden examens aanbiedt. Het is iets moois voor ze om naartoe te trainen.

  Meer LezenGratis Proefles
 • MMA

  De MMA lessen bij Tabonon zijn van hoge kwaliteit en er worden regelmatig interessante masterclasses georganiseerd. Er zijn lessen voor beginners, gevorderden en er is een wedstrijdgroep. Kom een keer kijken of vraag een proefles aan en doe mee.

  Meer LezenGratis Proefles
 • Krachttraining

  Tijdens de krachttrainingen varieren we verschillende sportonderdelen tot een complete work-out. Een uitstekende manier om je explosiviteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

  Lees MeerGratis Proefles
 • Yoga

  Yoga kan helpen om stress te verminderen, te (leren) ontspannen en om je beter te voelen in je eigen lijf. Tijdens de les doen we rekoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

  Lees meerGratis proefles
 • Dames Training

  Twee keer per week is er een kickbokstraining voor de dames bij Tabonon. Je kunt je hierbij aansluiten als je wilt, er kan op alle niveau’s meegetraind worden.

  Meer LezenGratis Proefles

Start vandaag met fit worden, geef je op voor een gratis proefles!

Begin met kickboksen, MMA, krachttraining, yoga of ga lekker bootcampen en train jezelf fit!

Tabonon Blog

Over events, lestijden, lessen, kickboksen, MMA, krachtraining, bootcamp en meer

Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van al het nieuws dat we hier plaatsen, eventuele veranderingen die we doorvoeren in het lesrooster en ander nieuws dat we met je willen delen.

TABONON NIEUWSKICK

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

NK Grappling

Op zaterdag 22 oktober 2016 zijn 9 leden van de Zwolse vechtsportschool…