Altijd al willen weten wie onze boekhouder is? Maura stelt zich voor!

Of boekhouders saai zijn? Welnee..! Tenminste, niet die van ons. Maura verstopt zich regelmatig in ons kantoor om met haar neus in de cijfers te duiken. Maar zodra ze hiermee klaar is, is het een hele leuke, gezellige en pittige dame! Maura, we zijn super blij met hoe jij ons hielp om ook onze boekhouding te professionaliseren! Lees hieronder meer over deze topper:

Hallo allemaal.

Mijn naam is Maura van den Bossche. Wellicht hebben jullie mij wel eens zien trainen (meestal op de maandagavond bij Wim en op woensdagmiddag bij Hanieh) maar eigenlijk ben ik vooral “achter de schermen” werkzaam.

In 1992 ben ik “geëmigreerd” van Zeeland naar Zwolle i.v.m. mijn studie Accountancy aan Windesheim. In het derde jaar mocht ik stage lopen en zodoende ben ik terecht gekomen bij vhm | abc accountants en belastingadviseurs in Epe (toen nog van Huffelen & Meenink). Deze stage is mij zo goed bevallen dat ik er nooit meer ben weg gegaan. Mijn ambitie is altijd geweest om eerste vrouwelijke partner te worden binnen het bedrijf en deze droom is vijf jaar geleden uit gekomen. Binnen kantoor ben ik verantwoordelijk voor de MKB praktijk te Epe en de interne organisatie (administratie, ICT en secretariaat). Naast onze vestiging in Epe hebben wij nog twee vestigingen: Genemuiden en Veenendaal.

Aangezien ik de hele dag achter mijn bureau zit moet ik ook af en toe sporten van mezelf. In het verleden heb ik jarenlang vijf keer per week aan spinning gedaan (later kwam ik er achter dat ik vaak naast de vader van Hanieh heb gefietst in de sportschool, toeval bestaat niet). Ook deed ik fanatiek aan wielrennen met een groepje vrienden en hebben wij samen de Alpe d’Huez en de Mont Ventoux beklommen. Beiden een schitterende ervaring. Op een dag wilde ik wel eens wat anders, iets waarbij ik naast mijn benen ook de rest van mijn lichaam zou moeten bewegen. Zodoende kwam ik op kickboksen. Op zich was dit geen vreemde keuze, ik mocht graag Fight Club kijken op Eurosport, was fan van Remy Bonjasky en mijn zoon Mirko is niet voor niks vernoemd naar Mirko Filipoviç (alias Cro Cop). Na wat speurwerk op internet ben ik terecht gekomen bij Tabonon. De site sprak me aan en ik heb me aangemeld voor een proefles, toen nog aan de Schubertstraat, bij het damesuur. Net als ieder ander vond ik het best spannend maar ik werd goed opgevangen door de groep en de trainers. Ik voelde me echt welkom, iedereen stelde zich voor en ging met respect met elkaar om. Na de les heb ik nog even met Hanieh staan praten en haar verhaal sprak mij natuurlijk enorm aan, hoe zij als vrouw deze sportschool van nul heeft opgebouwd tot dat wat het nu is.

Na een tijdje was Hanieh op zoek naar iemand die de boekhouding zou willen doen. Aangezien ik het naast mijn werk leuk vind om ondernemers te begeleiden met het opstarten en optimaliseren van hun administratie ben ik bij Tabonon aan de slag gegaan. We hebben de gehele administratie volledig geprofessionaliseerd en gedigitaliseerd en deze is meegegroeid met de sportschool. Daarnaast denk ik mee met alle financiële vraagstukken in de meest ruime zin.

Ik ben trots om onderdeel uit te maken van dit leuke team en vind het mooi dat ik een klein steentje bij mag dragen aan deze organisatie welke ik iedere week weer zie groeien, niet alleen in aantal leden maar ook in professionaliteit maar die nooit haar eigen identiteit zal verliezen.