Ali: “Als stagiair bij Tabonon hoor je er echt bij”

Naast alle trainers, gastvrouwen (en heren!), leden en andere betrokkenen lopen er bij Tabonon ook meerdere stagiaires rond. De stagiaires die jullie tijdens de lessen zien volgen allemaal een sportopleiding. Zo ook Ali Reza. Ali had het tijdens zijn eerste stage bij ons zo goed naar z’n zin, dat hij er alles voor gedaan heeft om ook zijn tweede stage bij Tabonon te mogen doen. Dat is hem gelukt en zo kan het dat Ali al bijna twee jaar bij ons stage loopt. We vinden het jammer dat zijn tweede stage er bijna op zit, want wij zijn super blij met hem en wat ons betreft had hij nog veel langer mogen blijven. Gelukkig waren deze gevoelens wederzijds 😉

“Ik ben nu al bijna twee jaar stagiair bij Tabonen en ik vind het er hartstikke leuk. Tijdens mijn eerste jaar van de opleiding Sport&Bewegen kwam ik via een docent in contact met Hanieh. Ik zocht namelijk een stage adres en ik had gehoord dat dit misschien bij Tabonon zou kunnen. Ik heb ze gebeld en er volgende een kennismakingsgesprek met Hanieh. Het leek van beide kanten te klikken, dus ik mocht komen.

Daphne is mijn stagebegeleider en van haar heb ik veel geleerd. In het begin had ik geen idee wat ik moest doen, want ik wist nog niet hoe ik les moest geven. Gelukkig kon Daphne goed dingen uitleggen en gaf ze me veel tips. Het belangrijkste wat zij me heeft geleerd is om beter contact te maken met mensen. Nu sta ik veel makkelijker voor een groep en lukt het me beter om dingen uit te leggen of opdrachten te geven.

Ik loop altijd stage bij de jeugdlessen op de woensdag. Ik mag dan altijd de warming-up geven. Iedere week verzin ik een nieuw spel waardoor de kinderen warm kunnen worden. Dit vinden ze erg leuk, want zodra ze binnenkomen vragen ze me wat we deze keer gaan doen.  Na de warming-up neemt Daphne de les over, ik loop dan rond en geeft tips en tops aan de kinderen.

Anderen zou ik zeker aanraden om stage te komen lopen bij Tabonon. Iedereen is aardig, het is altijd gezellig en als stagiair hoor je er echt bij! De trainers staan altijd klaar om je ergens bij te helpen of om je iets uit te leggen. Het is super leerzaam om stagiair bij Tabonon te zijn!”

Tabonon zoekt stagiaires
Ook voor het komende schooljaar heeft Tabonon ruimte voor stagiaires. Volg jij een sportopleiding (dit mag ook sportmanagement zijn) en wil je stage lopen bij de leukste, beste en grootste vechtsportschool in Zwolle en omgeving? Neem dan contact op met Daphne: daphne@tabonon.nl 06-52331133.

 

1 antwoord
  1. Leroy van Wermeskerken
    Leroy van Wermeskerken zegt:

    Te gek, ik heb ook sport en bewegen gedaan op niveau 4 maar dan in Apeldoorn. Ook doe ik nu veel met kickboksen bij Narong Gym Topfit in Kootwijkerbroek. Super leuk artikel! Leroy van Wermeskerken Kickboksen Kootwijkerbroek

Reacties zijn gesloten.