Ahmad: “Zondag ga ik knallen!”

Aanstaande zondag, 23 april, stapt Ahmad voor de tweede keer in zijn carierre de ring in. Hij vecht op het kickboksgala in Delftzijl. Zijn eerste partij wist hij vol overtuiging te winnen, dus wij zijn vol vertrouwen! Zou je wel eens wat meer over hem willen weten? Hieronder stelt hij zich aan jullie voor. PS: Wil je Ahmad komen aanmoedigen? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rumbleevents.nl en in alle Primera winkels.

Mijn naam is Ahmad Gholamzadeh, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Zwolle. Oorspronkelijk kom ik uit Iran, daar ben ik geboren en getogen. Ik woonde in Mashad, een stad in het Noordoosten van Iran. In 2004 ben ik naar Nederland gekomen.  Sinds een jaar of vier run ik mijn eigen onderneming, namelijk een autogarage in Zwolle: AA Autoservice. Hier ben ik in het dagelijkse leven een groot deel van mijn tijd aan kwijt. Het is hard werken, maar erg leuk om te doen!

Zo’n twee jaar geleden ben ik begonnen met kickboksen bij Tabonon. Circa twee jaar daarvoor heb ik nog een halfjaartje ergens anders getraind. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in vechtsporten en ik vind het ook erg leuk om wedstrijden te bekijken. In het kickboksen kan ik goed mijn energie kwijt.

Bij Tabonon krijgen alle vechters veel aandacht van de trainers en daarnaast voelt het ook echt als een thuis daar. Het is enorm gezellig en dat maakt ook dat ik na een lange werkdag nog steeds zin heb om te gaan trainen. Die gezelligheid is dus heel belangrijk voor mij.

Enige tijd voor een wedstrijd begin ik al met extra hard trainen. Wat voor mij betekent, dat ik na mijn werk in ieder geval drie avonden per week te vinden ben bij Tabonon om mij voor te bereiden. Daarnaast let ik in deze periode extra op mijn voeding. Ik merk dat hoe dichterbij de dag van de wedstrijd ik kom, hoe meer adrenaline ik krijg en ik heb dan echt zin om de ring in te gaan. Ik voel geen spanning of zenuwen, alleen maar positieve energie. Aanstaande zondag, 23 april, sta ik wederom in de ring. Ik ben er helemaal klaar voor! Deze week nog even extra hard er tegen aan en dan ga ik zondag knallen!