9 x … wat je bij Tabonon kunt verwachten in mei

De maand april is voorbij gevlogen bij Tabonon! We deden in april weer mee aan diverse kickboksgala’s en grapplingtoernooien, ons team ging op teamtrip naar Zweden, we kregen er een nieuwe abonnementsvorm bij (onbeperkt vrij fitness) en nog veel meer!

Wat je komende maand kunt verwachten? In deze blog geven we vast een klein kijkje in wat je kunt verwachten en doen in mei!

 • 1. Eerste voedingsseminar bij Tabonon

  Worstel jij weleens met je voeding? En zou jij meer willen weten over hoe je voeding in kunt zetten om jouw doelen te bereiken? Op 1 mei starten we met onze nieuwe voedingsseminars! Zes keer per jaar kun je zo’n seminar volgen. Je krijgt in elke seminar van anderhalf uur informatie, tips en trucs over een ander onderwerp. Klik hier voor meer informatie!

 • 2. Nieuwe en gewijzigde lessen

  We starten vanaf 1 mei met een aantal nieuwe lessen en wijzigen er een aantal lessen:

  Oost

  • Dinsdagavond wordt het boksuur van 19:30 – 20:30 uur een uur kickboksen voor gevorderden

  West

  • Woensdagochtend komt er van 9.30 – 10.30 uur een nieuw uur pads- en krachttraining
  • Woensdagavond wordt het jeugduur 5-11 jaar verplaatst van 16:30 naar 15:30 uur
  • Woensdagavond wordt het jeugduur van 12-16 jaar verplaats van 17:30 naar 16:30 uur

  Raalte

  • Vrijdagochtend komt er van 9.15 – 10.15 uur een nieuw uur zak- en padstraining
 • 3. Introductiecursus in nieuwe vorm

  Voor wie het deelnemen aan de reguliere lessen soms nog spannend vindt, hebben we de introductiecursus kickboksen ontworpen. Hierin leer je in 5 lessen verspreid over 5 weken de basis van het kickboksen in een kleine lesgroep bestaand uit mensen met hetzelfde niveau. Is dat wat voor jou of iemand die je kent? Op 6 mei start een nieuwe groep cursisten! Kijk hier voor alle informatie.

 • 4. Tabonon goes Thailand!

  Ook dit jaar gaat een groep leden en trainers weer op reis naar het land van de oorsprong van het kickboksen: Thailand! Ze dompelen zich van 7 t/m 17 mei onder in de wereld van Muay Thai. Ben je benieuwd naar hun reis? We houden je up-to-date via Facebook en Instagram!

 • 5. Emiel vecht op Enfusion

  Op 11 mei stapt onze trainer en C-vechter Emiel weer in de ring. Ditmaal op het Enfusion Rookies gala in sporthal Kalverdijkje in Leeuwarden. Het wordt zijn derde C-partij! Je bent van harte uitgenodigd om hem te komen aanmoedigen. Voorverkoop kaarten zijn voor €25 te koop aan onze balie.

 • 6. Training voor trainers in opleiding

  Training geven is niet zomaar iets dat iedereen kan. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze trainers. Daarom worden onze trainers in opleiding ook echt in alle facetten opgeleid. Zo volgen ze op 11 mei een trainers-training van Rozemarijn. Daarin leren ze hoe ze jou een goede krachttraining kunnen geven!

 • 7. Moederdagactie

  Op 12 mei is het moederdag. En wij hebben de ultieme tip waarmee jij je moeder eens kunt verrassen! Neem haar een uurtje mee trainen tijdens het padsuur, het 40+-kickboksuur of MMA-uur voor alle niveaus. Om het helemaal af te maken geef je haar natuurlijk een Tabonon cadeaukaart als écht cadeau!

 • 8. Matsuri 4.0

  Jawel, deze maand is het alweer zover. Tijdens de Matsuri 4.0 op 25 mei stappen 60 van onze vechters weer in de ring om een fantastische wedstrijdervaring op te doen. Doe jij niet mee maar wil je wel een handje helpen? Mail dan naar info@tabonon.nl! Of wil je liever komen kijken? Dat kan natuurlijk ook! Je koopt je kaartje al voor €7,50 bij onze balie. Kom je met meer mensen? Maak dan gebruik van onze actie van 4 kaarten voor €20.

1.

Eerste voedingsseminar bij Tabonon

Worstel jij weleens met je voeding? En zou jij meer willen weten over hoe je voeding in kunt zetten om jouw doelen te bereiken? Op 1 mei starten we met onze nieuwe voedingsseminars! Zes keer per jaar kun je zo’n seminar volgen. Je krijgt in elke seminar van anderhalf uur informatie, tips en trucs over hoe jij jouw doelen kunt bereiken. Klik hier voor alle informatie!

2.

Nieuwe lessen

We starten vanaf 1 mei met een aantal nieuwe lessen:

Oost

 • Dinsdagavond wordt het boksuur van 19:30 – 20:30 uur een uur kickboksen voor gevorderden
 • Woensdagavond wordt het jeugduur 5-11 jaar verplaatst van … naar…

West

 • Woensdagochtend komt er van 9.30 – 10.30 uur een nieuw uur pads- en krachttraining

Raalte

 • Vrijdagochtend komt er van 9.15 – 10.15 uur een nieuw uur zak- en padstraining

3. 

Bevrijdingsdag en hemelvaartsdag

Op zondag 5 mei (bevrijdingsdag) en donderdag 30 mei (hemelvaart) zijn we gesloten!

4.

Introductiecursus in nieuwe vorm

Voor wie het deelnemen aan de reguliere lessen soms nog spannend vindt, hebben we de introductiecursus kickboksen ontworpen. Hierin leer je in 5 lessen verspreid over 5 weken de basis van het kickboksen in een kleine lesgroep bestaand uit mensen met hetzelfde niveau. Is dat wat voor jou of iemand die je kent? Op 6 mei start weer een cursus! Kijk hier voor alle informatie.

5.

Tabonon goes Thailand!

Ook dit jaar gaat een groep leden en trainers weer op reis naar het land van de oorsprong van het kickboksen: Thailand! Ze dompelen zich van 7 t/m 17 mei onder in de wereld van Muay Thai. Ben je benieuwd naar hun reis? We houden je up-to-date via Facebook en Instagram!

6. 

Emiel vecht op Enfusion

Op 11 mei stapt onze trainer en C-vechter Emiel weer in de ring. Ditmaal op het Enfusion Rookies gala in sporthal Kalverdijkje in Leeuwarden. Het wordt zijn derde C-partij! Je bent van harte uitgenodigd om hem te komen aanmoedigen. Voorverkoop kaarten zijn voor €25 te koop aan onze balie.

7.

Training voor trainers in opleiding 

Training geven is niet zomaar iets dat iedereen kan. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze trainers. Daarom worden onze trainers in opleiding ook echt in alle facetten opgeleid. Zo volgen ze op 11 mei een trainers-training van Rozemarijn. Daarin leren ze hoe ze jou een goede krachttraining kunnen geven!

8.

Moederdagactie!

Op 12 mei is het moederdag. En wij hebben de ultieme tip waarmee jij je moeder eens kunt verrassen: neem haar een uurtje mee trainen tijdens het padsuur, het 40+-kickboksuur of MMA-uur voor alle niveaus. Vind ze het leuk? Om het helemaal af te maken geef je haar natuurlijk een Tabonon cadeaukaart als écht cadeau!

9.

Matsuri 4.0

Jawel, deze maand is het alweer zover. Tijdens de Matsuri 4.0 op 25 mei stappen 60 van onze vechters weer de ring in om een fantastische wedstrijdervaring op te doen. Doe jij niet mee maar wil je wel een handje helpen? Mail dan naar info@tabonon.nl! Of wil je liever komen kijken? Dat kan natuurlijk ook! Je koopt je kaartje al voor €7,50 bij onze balie. Kom je met meer mensen? Maak dan gebruik van onze actie van 4 kaarten voor €20.