7 x … wat je bij Tabonon kunt verwachten in juni

In juni staan er een heleboel toffe dingen op het programma! Zo vechten er veel van onze grappling-, bjj- en kickboksleden op diverse gala’s, zijn de jeugdexamens weer én stappen twee mensen in het huwelijksbootje… Je leest alles wat je kunt verwachten de komende maand hieronder!

Wat je komende maand kunt verwachten? In deze blog geven we vast een klein kijkje in wat je kunt verwachten en doen in mei!

 • 1. Ricardo vecht op Enfusion

  Op 8 juni stapt Ricardo in Groningen in het Martiniplaza in de ring op het prachtige Enfusion gala. Een belangrijk gala, want als hij deze wint mag hij naar de C-klasse!

 • 2. Vier leden vechten in Volendam

  Een week na het gala van Ricardo, stappen ook Ahmad, Emiel, Inge en Lotte in de ring. Deze keer op het gala Road2Victory VI in Volendam. Emiel en Ahmad vechten een C-klasse partij. Voor Lotte en Inge wordt het hun tweede partij in de N-klasse.

 • 3. In het huwelijksbootje!

  Na een romantisch aanzoek afgelopen jaar is het deze maand dan eindelijk zover! Eigenaresse Hanieh en onze trainer Tim stappen op 22 juni in het huwelijksbootje. Ben jij benieuwd hoe het bruidspaar er op hun grote dag uit ziet? Volg ons op Facebook of Instagram om de foto’s te zien!
  In verband met het grote feest van de bruiloft, zijn onze locaties op zondag 23 juni gesloten!

 • 4. Grappling en BJJ-toernooi in Amsterdam

  Terwijl onze locaties op 23 juni gesloten zijn, zullen juist Fabian, Ruben en Teus deze zondag gaan knallen. Zij doen mee aan het grappling en BJJ-toernooi in Amsterdam.

 • 5. informatiebijeenkomst opleiding Leraar Martial Arts

  Op 29 juni is een informatiebijeenkomst over de opleiding tot Leraar Martial Arts. Wil jij graag trainer worden? Dan is dit je kans! Aan het einde van de opleiding ontvangen de studenten een erkend NOC NSF diploma.

 • 6. Tabonon Zomerkamp

  In het laatste weekend van augustus is het Tabonon Zomerkamp weer. Een weekend vol gezelligheid, activiteit, kickboksen, mma, spelletjes en een fantastische barbecue! Omdat het hard gaat met de aanmeldingen, raden we je aan om deze maand nog je plek te bemachtigen! Er kunnen namelijk maar 32 mensen mee, en dat aantal is bijna bereikt. Wil jij mee? Meld je dan aan bij mirthe@tabonon.nl. Let op: je aanmelding is pas definitief als je betaald hebt (€109 voor het gehele weekend all-inclusive, €65 voor alleen zaterdag). Klik hier voor alle informatie.

 • 7. De kickboksexamens komen er weer aan

  Het is bijna zover! Van 24 t/m 30 juni zijn in Zwolle en Raalte weer de kickboksexamens voor onze jeugdleden. Ze zijn keihard aan het trainen om een hoger niveau te halen. Vorig jaar behaalden zo’n 100 kinderen hun diploma!

1.

Eerste voedingsseminar bij Tabonon

Worstel jij weleens met je voeding? En zou jij meer willen weten over hoe je voeding in kunt zetten om jouw doelen te bereiken? Op 1 mei starten we met onze nieuwe voedingsseminars! Zes keer per jaar kun je zo’n seminar volgen. Je krijgt in elke seminar van anderhalf uur informatie, tips en trucs over hoe jij jouw doelen kunt bereiken. Klik hier voor alle informatie!

2.

Nieuwe lessen

We starten vanaf 1 mei met een aantal nieuwe lessen:

Oost

 • Dinsdagavond wordt het boksuur van 19:30 – 20:30 uur een uur kickboksen voor gevorderden
 • Woensdagavond wordt het jeugduur 5-11 jaar verplaatst van … naar…

West

 • Woensdagochtend komt er van 9.30 – 10.30 uur een nieuw uur pads- en krachttraining

Raalte

 • Vrijdagochtend komt er van 9.15 – 10.15 uur een nieuw uur zak- en padstraining

3. 

Bevrijdingsdag en hemelvaartsdag

Op zondag 5 mei (bevrijdingsdag) en donderdag 30 mei (hemelvaart) zijn we gesloten!

4.

Introductiecursus in nieuwe vorm

Voor wie het deelnemen aan de reguliere lessen soms nog spannend vindt, hebben we de introductiecursus kickboksen ontworpen. Hierin leer je in 5 lessen verspreid over 5 weken de basis van het kickboksen in een kleine lesgroep bestaand uit mensen met hetzelfde niveau. Is dat wat voor jou of iemand die je kent? Op 6 mei start weer een cursus! Kijk hier voor alle informatie.

5.

Tabonon goes Thailand!

Ook dit jaar gaat een groep leden en trainers weer op reis naar het land van de oorsprong van het kickboksen: Thailand! Ze dompelen zich van 7 t/m 17 mei onder in de wereld van Muay Thai. Ben je benieuwd naar hun reis? We houden je up-to-date via Facebook en Instagram!

6. 

Emiel vecht op Enfusion

Op 11 mei stapt onze trainer en C-vechter Emiel weer in de ring. Ditmaal op het Enfusion Rookies gala in sporthal Kalverdijkje in Leeuwarden. Het wordt zijn derde C-partij! Je bent van harte uitgenodigd om hem te komen aanmoedigen. Voorverkoop kaarten zijn voor €25 te koop aan onze balie.

7.

Training voor trainers in opleiding 

Training geven is niet zomaar iets dat iedereen kan. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze trainers. Daarom worden onze trainers in opleiding ook echt in alle facetten opgeleid. Zo volgen ze op 11 mei een trainers-training van Rozemarijn. Daarin leren ze hoe ze jou een goede krachttraining kunnen geven!

8.

Moederdagactie!

Op 12 mei is het moederdag. En wij hebben de ultieme tip waarmee jij je moeder eens kunt verrassen: neem haar een uurtje mee trainen tijdens het padsuur, het 40+-kickboksuur of MMA-uur voor alle niveaus. Vind ze het leuk? Om het helemaal af te maken geef je haar natuurlijk een Tabonon cadeaukaart als écht cadeau!

9.

Matsuri 4.0

Jawel, deze maand is het alweer zover. Tijdens de Matsuri 4.0 op 25 mei stappen 60 van onze vechters weer in de ring om een fantastische wedstrijdervaring op te doen. Doe jij niet mee maar wil je wel een handje helpen? Mail dan naar info@tabonon.nl! Of wil je liever komen kijken? Dat kan natuurlijk ook! Je koopt je kaartje al voor €7,50 bij onze balie. Kom je met meer mensen? Maak dan gebruik van onze actie van 4 kaarten voor €20.